CRS in Action Week handlar om att delta!

  • SumoMe

CRS in Action Week handlar om att delta, bidra och att inspirera varandra över avdelningsgränserna. Vi fick möjlighet att engagera oss och inspirera varandra till hur vi kan träna för att må bra, hur vi kan tacka vardagens utmaningar och bidra till samhället.

Vilken fantastisk framgång det blev! Aldrig förr har vi engagerat oss som vi gjorde i år. I Sverige hade vi ett deltagande på över 40% under veckan. Aldrig förr har vi haft så många aktiviteter och aldrig förr har CRS in Action Week synts som i år.

Vi kickstartade veckan med ett frukostseminarium i hur vi kan involvera CRS i samarbetet med våra kunder. Trenden visar att konsumenter sätter mer och mer fokus på den miljöprofil som produkter de köper har. Där måste vi som företag anpassa oss och bli duktigare på att kommunicera hur vi bemöter samhällets utmaningar.

Genom hela veckan har vi fått många möjligheter till fysisk aktivitet. Jag gick själv på ett av passen och tränade tillsammans med ett gäng som var fulla med energi. Vilket härligt gäng!

På tisdagen fick vi besök av 45 ungdomar från Söderbymalmskolan under en förmiddag med massor av jobbinspiration och fabriksvisning. Vi har också haft seminarier och tagit med oss kunder och samarbetspartners till London på Future on Sustainability Summit. Riktigt inspirerande att få träffa våra närmaste samarbetspartners och se hur mycket CCE investerar i att skapa ett forum för sådana diskussioner.

I helgen hade vi en otroligt uppskattad och lyckad Familjedag i Jordbro. Så otroligt kul att träffa alla kollegor i ett helt annat sammanhang, tillsammans med familj och vänner och få visa upp vår fabrik som stolta ambassadörer.

Rønnaug Vinje
Sr Manager, CRSHållbarhetsområdenDryckerEnergi & KlimatHållbara förpackningarHälsa och Aktiv livsstilMedarbetareSamhällsengagemangVarsam vattenhantering
Publicerad
0 Kommentarer