Coca-Cola på TEAM-dagarna i Linköping den 28 september

  • SumoMe

Representanter från Coca-Cola i Sverige fortsätter sin färd till nästa arbetsmarknadsmässa, denna gång på TEAM-dagarna i Linköping, för att berätta mer om vår unika traineeutbildning. Den 28 september finns de på plats i vår monter. Du är välkommen förbi för att få veta mer om programmet, hur det är att jobba i företaget, vilka karriärvägar vi kan erbjuda eller bara titta in för att svalka dig med en kall dryck och delta i våra tävlingar.

Coca-Cola European Partners erbjuder ett treårigt traineeprogram inom Sales & Marketing – University Talent Programme. Under en treårsperiod får man som trainee hos oss lära sig allt värt att veta om både vår bransch Fast Moving Consumer Goods (FMCG) och vår kommersiella verksamhet genom att rotera på tre olika roller inom sälj och marknad. Som trainee börjar du redan från din första arbetsdag på en riktig tjänst, vilket betyder att det blir att ta eget ansvar, initiativ och utveckla sig själv och oss som företag genom doer-mentalitet och stort engagemang.

Företaget tror inte att en och samma väg passar alla – rotationerna varierar och är personunika just för att passa den specifika personen. Som trainee har du en mentor att bolla utveckling med och du kan själv påverka hur just din traineeperiod kommer att se ut.

Du kan ansöka från och med januari 2017 och utbildningen startar i september 2017.

Här kan du följa några av dem som i dag är trainee på företaget. Denna gång berättar Emma Dennermyr med en masterexamen i International Business and Trade om hur hon upplever sin vardag hos oss.

Trainee

Mitt namn är Emma Dennermyr och jag påbörjade University Talent Program på Coca-Cola i mitten av augusti i år. Första året av programmet kommer jag spendera på Sälj i team Stockholm City Cold, vilket innebär att jag kommer jobba mot kunder som säljer våra produkter kylda till slutkonsumenten.

Jag sökte mig till Coca-Cola och UTP Sales & Marketing först och främst på grund av det kundfokus som genomsyrar alla tre år, men även den företagskultur som präglas av teamarbete mot högt uppsatta mål. Mina första veckor på programmet har varit fantastiskt roliga och givande. Jag har inte bara fått en inblick i marknaden genom ett härligt mottagande av säljarna, utan har också fått möjligheten att träffa flera olika nyckelpersoner från olika delar av företaget vilket gett en god inblick i organisationen internt. Det jag ser fram emot nu är att fortsätta bli bortskämd med kunskap från kollegor, kommande introduktionsdagar i London med nya trainees från Europa och sist med inte minst, att lära mig att sluta köra vilse i Stockholms innerstad.

Nedan ser du när vi är var under resten av hösten:

6 oktober – CBS Köpenhamn

14 oktober – Traineedagen Stockholm

3 november – Gadden Göteborg

Låter detta intressant? Läs mer om hur det är att vara trainee på Coca-Cola i Sverige på Traineebloggen www.traineebloggen.seHållbarhetsområdenDryckerEnergi & KlimatHållbara förpackningarHälsa och Aktiv livsstilMedarbetareSamhällsengagemangVarsam vattenhantering
Publicerad
0 Kommentarer