Jag hittade ett ställe att utvecklas på

  • SumoMe

År 2007 var jag en förvirrad gymnasieelev som fick sommarjobb som truckförare på CCE. Det viktigaste jag lärde mig under de tre månaderna var att jag hade hittat ett företag att bygga min framtida karriär inom. Jag kände att det här var ett ställe som gav mig mycket utrymme att utvecklas i min egen takt. Man satsade på mig fast jag bara var här en kort period. Jag fick ta truckkort och försågs med alla kläder och skor jag behövde. Här rådde en skön attityd och fanns inga sura miner, även då jag gjorde fel. Det gav mig trygghet både att utvecklas och att vara mig själv.

9Pernilla Svensson-storypic

Sju år senare återkom jag, nu med högskoleutbildning – faktiskt målmedvetet utvald för att passa CCE:s trainee-program – och säljerfarenhet i bagaget. Jag hade den stora äran att bli antagen till programmet och är otroligt glad för det. Jag känner igen mig från den där sommaren och ser att man på detta företag uppmanas att pröva nya saker och utvecklas som individ. När man säger “You come for the brand, stay for the people” stämmer det verkligen!

Pernilla Strand, Commercial Graduate-traineeHållbarhetsområdenDryckerEnergi & KlimatHållbara förpackningarHälsa och Aktiv livsstilMedarbetareSamhällsengagemangVarsam vattenhantering
Publicerad
0 Kommentarer