Representanter från Coca-Cola i Sverige fortsätter sin färd till nästa arbetsmarknadsmässa.

  • SumoMe

Representanter från Coca-Cola i Sverige fortsätter sin färd till nästa arbetsmarknadsmässa. Denna gång träffas de på Traineedagen i Stockholm, för att berätta mer om vår unika traineeutbildning. Den 14 oktober finns de på plats i vår monter. Välkommen förbi för att få veta mer om programmet, hur det är att jobba hos oss och vilka karriärvägar vi kan erbjuda. Vi håller också en presentation om vårt trainee-program klockan 11:30 i Sal 27. 

Coca-Cola European Partners erbjuder ett treårigt traineeprogram inom Sales & Marketing och Supply Chain. Under en treårsperiod får man som trainee hos oss lära sig allt värt att veta om både vår bransch Fast Moving Consumer Goods (FMCG) och vår kommersiella verksamhet genom att rotera på tre olika roller inom sälj och marknad, eller 3 roteringar inom vår Supply Chain.

Som trainee börjar du redan från din första arbetsdag på en riktig tjänst, vilket betyder att det blir att ta eget ansvar, initiativ och utveckla sig själv och oss som företag genom doer-mentalitet och stort engagemang.

Företaget tror inte att en och samma väg passar alla – rotationerna varierar och är personunika just för att passa denspecifika personen. Som trainee har du en mentor att bolla utveckling med och du kan själv påverka hur just din traineeperiod kommer att se ut.

Här kan du följa några av dem som i dag är trainee på företaget. Denna gång berättar Victoria Adolfsson med ekonomie kandidatexamen i Strategic management och masterexamen i Managing people, knowledge and change från Lunds Universitet om hur hon upplever sin vardag hos oss.

trainee_victoriaadolfsson

”Jag motiveras av att jobba med människor och att driva försäljning, samtidigt som jag under mina år på Lunds Universitet engagerade mig i projekt där jag fick visa vad jag gick för inom marknadsföring. Det var några av anledningarna till att jag sökte till Coca-Colas University Talent Programme inom Sales & Marketing, som jag ser som en fantastisk möjlighet att få visa vad jag går för och bidra med mina styrkor och erfarenheter. Att företaget också har branschens bästa produkter gör det hela inte sämre (jag kan till och med ha nämnt i en av intervjuerna att jag konsumerar en Coca-Cola light om dagen)!

Jag har nu inlett det treåriga programmet med att börja som säljare på HOME, vilket innebär att jag ansvarar för kontakten med dagligvarubutiker i Stockholm City, för att säkerställa att våra produkter syns i hyllorna och för att öka försäljningen av dessa.

Under de här första veckorna har jag lärt mig något nytt varje dag och ingen dag är den andra lik. Den ena dagen kan jag sitta med på ett möte med en butikschef angående en omfattande renovering, medan jag nästa dag installerar en kyl eller gör en häftig exponering för att marknadsföra en ny dryck i butik.

Jag har nu jobbat på företaget i drygt en månad och jag är övertygad om att de kommande tre åren på Coca-Cola kommer bli en utmanande, lärorik och fantastiskt rolig period i mitt liv!

 

Namn: Victoria Adolfsson

Ålder: 25 år

Utbildning: ekonomie kandidatexamen i Strategic management och masterexamen i Managing people, knowledge and change från Lunds Universitet

 

 HållbarhetsområdenDryckerEnergi & KlimatHållbara förpackningarHälsa och Aktiv livsstilMedarbetareSamhällsengagemangVarsam vattenhantering
Publicerad
0 Kommentarer