Välkomnande och öppet

  • SumoMe

Farnaz Saadat-storypic

Det jag kände direkt under min första dag på jobbet var den välkomnande och öppna kulturen på Coca-Cola. Att det alltid går att vända sig till alla kollegorna för stöd. Och att det var likadant, oavsett vilken avdelning jag vände mig till. När jag blev tillfrågad att vara med och guida de 80 högsta ledarna för företaget globalt när de besökte Sverige kände jag mig därför, trots nervositeten, väldigt trygg. Jag visste att det team jag tillhörde hade gjort sitt yttersta och jobbat extremt hårt för att säkerställa hög kvalitet och att vi tillsammans skulle kunna svara på alla frågor vi fick medan vi strosade genom Stockholm.

Jag måste säga att jag är väldigt tacksam över att vara en del i det team av säljare som utfört detta fantastiska arbete. Min upplevelse hittills har varit att på Coca-Cola handlar det inte om att sätta upp fina ord och visioner på papper utan att dessa idéer verkligen genomsyrar företaget och att medarbetarna lever och andas dem. Att arbeta tillsammans inte endast gäller under tillställningar som toppchefernas besök utan är en del av vår vardag. Det gör mig stolt över att tillhöra Coca-Cola Enterprise-familjen.

Farnaz Saadat, Commercial Graduate-traineeHållbarhetsområdenDryckerEnergi & KlimatHållbara förpackningarHälsa och Aktiv livsstilMedarbetareSamhällsengagemangVarsam vattenhantering
Publicerad
0 Kommentarer