Lyckat besök av Ribbyskolan – samarbete med Mentor

  • SumoMe

Som en del av vårt arbete med samhällsansvar är vi sedan länge engagerade i ett samarbete med organisationen Mentor som arbetar med mentorskap för ungdomar.
Nyligen hade vi i Jordbro besök av två skolklasser från Ribbyskolan i Västerhaninge. Inte mindre än femtio 16-åringar var med under en halvdag och fick möjligheten att höra och se vad vi arbetar med. Syftet med vårt samarbete med organisationen Mentor Sverige är att stötta och inspirera ungdomar i deras funderingar kring arbete och sin framtid i stort.

 Foto: Stefan Nilsson

Ungdomarna bjöds på frukost och därefter presenterade HR-chef Arne Dahlberg CCE och pratade om vår rekryteringsprocess samt gav dem värdefulla tips om hur man skriver sitt CV.

CC-Mentor13edit

Därefter ställde inte mindre än sex mentorer upp och berättade på ett intressant och personligt vis hur de tänkt när de tagit sig fram i arbetslivet. Det blev sex olika historier som visade hur viktigt det är att gå sin väg, att tro på sig själv och ha egna mål.HållbarhetsområdenDryckerEnergi & KlimatHållbara förpackningarHälsa och Aktiv livsstilMedarbetareSamhällsengagemangVarsam vattenhantering
Publicerad
0 Kommentarer